Omeleta s krevetami a špenátem na česneku
Kdo si občas také láme hlavu s tím co "zase" uvařit? Máme pro vás tip na jednu vyváženou dobrotu!
Omeleta s krevetami a špenátem na česneku
Kroky: čtyři porce (Krok 1 a 2) nebo dvě porce (Krok 3)
Suroviny
- 2 vajíčka
- 2- 4 stroužky česneku
- 125 g čerstvého baby špenátu
- 200 g mražených vyloupaných krevet
- čerstvě mletý pepř
Postup
- Na pánvi lehce orestujte česnek, přidejte rozmražené krevety a opékejte je v jedné vrstvě asi 2 minuty
- Vmíchejte špenát a opepřete dle chuti. Opékejte a restujte podle chuti další 1 - 3 minuty.
- Mezi tím si v misce rozšlehejte vajíčka a na druhé pánvi z nich připravte omeletu.
- Omeletu naplňte směsí krevet a špenátu a rozdělte na čtyři porce (Krok 1 a 2) nebo dvě porce (Krok 3).
Recepty vždy můžete doplnit čerstvými bylinkami z vaší zahrádky nebo z farmářského trhu ve vašem okolí.
Další tipy na recepty najdete v naší kuchařce 🙌