Recepty

Žampiony zapečené s tvarůžky

Super rychlá a zdravá večeře? To jsou žampiony zapečené s tvarůžky, podle výživového poradce Ing. Lukáše Vrány. Tak jdeme na to!  


Suroviny

  • 600 g větších žampionů
  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • čerstvá pažitka


POSTUP

  1. Žampiony očistíme a odřízneme nožky. Loupat kloboučky není třeba.
  2. Nožky nakrájíme společně s tvarůžky na menší kousky. Smícháme s nasekanou pažitkou (část si ponecháme na ozdobu) a vzniklou směsí naplníme kloboučky žampionů.
  3. Plech vyložíme pečicím papírem a žampiony na něj rovnoměrně rozmístíme.
  4. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 30 minut při teplotě 170 °C, dokud žampiony nezměknou a povrch náplně nezezlátne.
  5. Rozdělíme na čtyři porce, posypeme zbývající pažitkou a podáváme. 

Dobrou chuť!

Objednejte se na nezávaznou vstupní konzultaci zdarma ještě dnes!

Dohodněte si nezávaznou konzultaci zdarma ještě dnes!

Mám zájem o konzultaci

Dohodněte si nezávaznou
konzultaci zdarma

Nepodařilo se odeslat formulář.
1Vyplňte formulář
2Zavoláme vám
3Setkáte se s poradcem
×

Sme tiež
na Slovensku

Prejsť na SK

Používáte zastaralý prohlížeč. Můžete si jej aktualizovat na této stránce.